About me

Hello! My name is Annemieke Roeling.

(Jonge) kinderen en muziek, dat is wat ik altijd leuk heb gevonden en waar ik uiteindelijk met veel plezier mijn werk van heb kunnen maken. 
Op jonge leeftijd ben ik begonnen met muziekles: Muziek op Schoot, AMV lessen, pianolessen, dwarsfluit en uiteindelijk ben ik toch geëindigd bij hobo en zang. 

In 2015 ben ik gestart met de opleiding Docent Muziek aan Codarts te Rotterdam met als primair instrument: zang. Hier kwam ik er al vrij snel achter dat mijn hart niet alleen lag bij het Primair Onderwijs (4 – 12 jaar) maar ook bij baby’s, dreumesen en peuters (0 – 4 jaar, Muziek op Schoot) wat maakte dat ik ervoor heb gekozen binnen mijn opleiding een specialisatie te volgen van 2 jaar over onder andere het ‘jonge kind’. 
Naar aanleiding van mijn interesses, afstudeeronderzoek en -stage ben ik in 2019 begonnen aan de docentenopleiding Muziek op Schoot.

Naast dat ik muziekdocent ben op verschillende basisscholen in Breda, verzorg ik op verschillende locaties Muziek op Schootlessen en AMV cursussen in samenwerking met plaatselijke orkesten.  

‘De pure reacties en de opleving die je ziet bij (jonge) kinderen tijdens muzieklessen, dat zijn momenten waar ik docent voor ben geworden!’ 

Reizen landschap Duitsland

Travel

Peanut de kat

Pets

Haken

Crochet

Harmonie Euphonia Teteringen

Music

My favorites

Want to stay informed about courses, workshops and more? Sing up for the newsletter! 

Unsubscribing is easy and possible whenever you want 🙂