Kerst Projectkoor Teteringen

Het kerstkoor is een gezellig koor op projectbasis (korte periode in het jaar) waarmee we tijdens de gezinsviering op Kerstavond in Teteringen leuke bekende en minder bekende kerstliederen laten horen. 

Het kerstkoor is een koor dat elk jaar opnieuw wordt opgezet en toegankelijk is voor iedereen: jong en oud. We zingen bekende, traditionele liedjes zoals ‘Midden in de winternacht’, ‘Jingle Bells’ en ‘Kling klokje kling’ maar ook hele leuke, minder bekende liedjes zoals ‘Dromen van Kerstmis’, ‘Twee kleine sterretjes’ en de absolute favoriet ‘Tjok tot aan de nok’. Alle liedjes worden live begeleidt door het Kerstkoor Combo. De repetities starten begin december en vinden plaats op maandag- vrijdagavond (plus eenmalig een woensdagavond) van 18.30 tot 19.30 uur. 

Aanmelden kan weer vanaf oktober 2022. Heb je (voor die tijd) een vraag of wil je je graag aanmelden? Stuur een mail naar info@muziekmetannemiek.nl met daarin: 

  • Voornaam en achternaam ouder
  • Voornaam kind
  • E-mailadres ouder
  • Of jullie al een keer hebben meegezongen ja/nee
  • Eventuele vragen, mochten die er zijn

Benieuwd naar de liedjes die we zingen? Meld je aan voor de Facebookgroep Kerst Projectkoor Teteringen en krijg alvast een voorproefje voor volgend jaar!