Wie is Annemiek?

Hoi! Mijn naam is Annemieke Roeling (tsja Annemieke mét een E), ik ben het gezicht achter Muziek met Annemiek.

(Jonge) kinderen en muziek, dat is wat ik altijd leuk heb gevonden en waar ik uiteindelijk met veel plezier mijn werk van heb kunnen maken. 
Op jonge leeftijd ben ik begonnen met muziekles: Muziek op Schoot, AMV lessen, pianolessen, dwarsfluit en uiteindelijk ben ik toch geëindigd bij hobo en zang. 
In 2015 ben ik gestart met de opleiding Docent Muziek aan Codarts te Rotterdam met als primair instrument: zang. Hier kwam ik er al vrij snel achter dat mijn hart niet alleen lag bij het Primair Onderwijs (4 – 12 jaar) maar ook bij baby’s, dreumesen en peuters (0 – 4 jaar, Muziek op Schoot) wat maakte dat ik ervoor heb gekozen binnen mijn opleiding een specialisatie te volgen van 2 jaar over onder andere het ‘jonge kind’. Naar aanleiding van mijn interesses, afstudeeronderzoek en -stage ben ik in 2019 begonnen aan de docentenopleiding Muziek op Schoot

Naast dat ik muziekdocent ben op verschillende basisscholen in Breda, verzorg ik op verschillende locaties Muziek op Schootlessen en AMV cursussen in samenwerking met plaatselijke orkesten.  

Ik hoop je bij één van de cursussen te mogen verwelkomen!
Groetjes Annemieke 

‘De pure reacties en de opleving die je ziet bij (jonge) kinderen tijdens muzieklessen, dat zijn momenten waar ik docent voor ben geworden!’ 

Reizen landschap Duitsland

Reizen

Peanut de kat

Dieren

Haken

Haken

Harmonie Euphonia Teteringen

Muziek

Mijn favorieten 

Op de hoogte blijven van cursussen, workshops en meer? Meld je aan voor de nieuwsbrief! 

Uitschrijven is eenvoudig en kan op elk gewenst moment 🙂