Wie ben ik?

Hoi! Mijn naam is Annemieke Roeling (tsja Annemieke mét een E), ik ben docent muziek met specialisatie op het jonge kind en Docent Muziek op Schoot. 
Zelf ben ik op jonge leeftijd begonnen met muziek: Muziek op Schoot samen met mama, AMV lessen, pianolessen, dwarsfluit maar uiteindelijk toch het meeste gevallen voor hobo en zang. Na in 2020 mijn opleiding Docent Muziek af te hebben gerond aan Codarts te Rotterdam ben ik nu actief als muziekdocent in en om Breda. Zo vind je me overdag op scholen waar ik schoolbreed muzieklessen verzorg, ben ik te vinden op muziekscholen waar ik Muziek op Schootcursussen geef of bij amateurverenigingen waar ik AMV cursussen verzorg. 

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om creatief bezig te zijn! Je vindt me dan ook vaak met een haakwerk in mijn hand al knuffelend met Peanut, de kat, en een kopje thee (of chocolademelk met een berg slagroom) op de bank. Stiekem, of eigenlijk niet zo stiekem, ben ik een enooooorme kerst- en regenboogfanaat. Elk jaar sta ik weer rond november te trappelen tot de kerstboom in huis komt en bewaar ik al mijn aquarelverf, ecolinestiften, potloden, bolletjes haakgaren, haaknaalden en andere spulletjes op regenboogvolgorde. 

Ik hoop je natuurlijk bij één van de cursussen te mogen verwelkomen!
Liefs Annemieke 

Reizen landschap Duitsland

Reizen

Peanut de kat

Dieren

Haken

Haken

Harmonie Euphonia Teteringen

Muziek

Mijn favorieten 

Op de hoogte blijven van cursussen, workshops en meer? Meld je aan voor de nieuwsbrief! 

Uitschrijven is eenvoudig en kan op elk gewenst moment 🙂