AMV

AMV staat voor ‘Algemene Muzikale Vorming’. Een cursus waarin kinderen de basis van muziek leren (denk aan samenspel, notenschrift en nog veel meer) maar waarin ze óók verschillende instrumenten gaan uitproberen.

Deze cursus bestaat uit 25 a 30 lessen waarin de kinderen onder andere kennis maken met het notenschrift. We gaan aan de slag met puls- en ritmegevoel, met verschillende parameters zoals hoog-laag, hard-zacht en nog veel meer. Het samenspel (samen spelen, tegelijkertijd) gaan we oefenen op verschillende instrumenten zoals klokkenspel en boomwhackers. Het oefenen van het samenspel zal elke les terugkomen want het zelf spelen blijft het allerleukste om te doen. 
Een van de belangrijkste (en vooral een van de leukste) onderdelen aan het einde van de cursus is het zelf mogen uitproberen van verschillende (blaas)instrumenten uit het orkest. 
AMV in Teteringen is voor kinderen in groep 3, 4 en 5 en wordt aangeboden in samenwerking met Harmonie Euphonia Teteringen. 

Prijs: €125 voor 25 lessen 
Dag en tijd: Maandag van 16.00 tot 16.45 uur 
Startdatum: Hou deze pagina of de socials van Harmonie Euphonia in de gaten
Locatie: ’t Web, Zuringveld 1 te Teteringen 
Inschrijven of vragen? Mail naar secretaris@harmonie-euphonia.info

Benieuwd naar Harmonie Euphonia? Bekijk hier facebook en/of instagram om te zien wat deze bruisende club zoal onderneemt! 
Benieuwd naar de Boomwhackers? Bekijk video (op desktop hiernaast, op telefoon hieronder) en ontdek wat je allemaal met deze toffe, gekleurde buizen kan doen! (mocht de video het niet doen, klik hier om doorgestuurd te worden naar Youtube).